BÅSTAD 14-15 JUNI 2024

BÅSTAD 14-15 JUNI 2024

SUMMER ON FESTIVAL 16-17 JUNI 2023

SUMMER ON FESTIVAL 16-17 JUNI 2023

OM FESTIVALEN

Summer On Festival hölls första gången 2015 och blev snabbt en succe. Festivalområdet är beläget mitt i pulserande Båstad hamn bakom Pepes Bodega vilket gör det helt unikt! Hotell, Strand, Restauranger, Nattklubbar, barer, tennis & padelbanor, cafeer mm allt inom ett stenkast från området! Vi gillar att se på oss själva som en weekend destination och inte bara en festival. Som besökare märker du att hela Båstad lever upp och blir Summer On 😀 ! 

 

Summer On har i media beskrivs som “Skandinaviens Coachella” och är flitigt besökt av kändisar som kommer hit för att roa sig en helg med sveriges artistelit. Men framförallt är vi stolta över att ha Sveriges absolut bästa festivalpublik! 

RES HIT

Att ta sig till Båstad är enkelt! Det går direkttåg till Båstad från både Malmö och Göteborg. Flyger gör du enkelt till Ängelholms flygplats med avgångar från både Bromma och Arlanda. Bil från Stockholm tar ca 5-6 timmar och 2 timmar från Jönköping. 

BOENDE

Det finns mängder av boendealternativ i Båstad! Vi samarbetar med Hotel Skansen och Hotel Riviera där du kan köpa rum och biljett till paketpris. Vi har även ett samarbete med Båstad Camping som är vår officiella festivalcamping. Från campingen går de shuttle bussar ca var 20e minut till området. 

Andra bra tips på boende är Hjorten, Enehall, Neptun eller varför inte hyra en stuga via blocket eller AirBNB? Kolla in på www.bastad.com så ser du mer alternativ 

VÄRDERINGAR

TRYGGHET

Vi värnar om en trygg festival som besökare. Vi har många vakter och funktionärer som alltid finns nära till hands för din säkerhet. Vi har även sjukvårdsteam på plats och ett nära samarbete med Polisen som stärker sin närvaro denna helg. 

HÅLLBARHET

Vi jobbar ständigt med att bli mer hållbara, mer info om detta kommer snart.